Mijn naam is Lily Kiara. Ik ben in Nederland geboren. Ik heb altijd veel met mensen uit verschillende landen en culturen samengewerkt. Omdat ik het meeste Nederlands en Engels spreek, is de website in deze talen te vinden.

In mijn werk als danseres heb ik veel verschillende lichaamsgerichte behandelingen ervaren die mij ondersteunen in mijn werk en ontwikkeling. (Biodynamische) Craniosacraal Therapie heeft mij persoonlijk altijd het meest geraakt en geholpen. Ik hou van de subtiele waarnemingen terwijl tegelijkertijd na afloop de verandering zo krachtig kan zijn. Ik heb mijn lichaam meer leren vertrouwen in plaats van alles wat ik voel te willen begrijpen. Hierdoor ervaar ik veel meer natuurlijk gemak in de veranderingen die plaatsvinden in mijn lichaam en leven. In het hart van Craniosacraal Therapie en mijn dans vind ik de dynamiek tussen beweging en stilte. In de verfijning daarvan zijn zij nauw met elkaar verweven.

Ik werk graag met verschillende mensen die zich bewegen in uiteenlopende hoeken en lagen van de samenleving en de wereld. Vanuit mijn eigen ervaring voel ik een natuurlijke verbondenheid met dansers en muzikanten. Ik bied graag ondersteuning waar mogelijk in deze vakgebieden. In iedere cliënt zie ik de moed en het verlangen zich goed te voelen, te groeien en vitaal te zijn, zich te verbinden met zichzelf en haar/zijn/hun omgeving. Biodynamische Craniosacraal Therapie is een mooie, respectvolle manier om die verbinding in ons dagelijks leven te kunnen bevorderen, wie we ook zijn en waar we ons ook bevinden op onze eigen levensweg.

I love listening. it is one of the only
spaces where you can be still and
moved at the same time.

nayyirah waheed

www.lilykiara.nl