Een behandeling duurt 1 uur. De eerste sessie is 1,5 uur, waarin ik je vooraf aan de behandeling graag een aantal vragen zou stellen om een indruk te krijgen van je algehele gevoel van welzijn en of er iets specifieks is waar je graag aandacht voor zou willen.

Een behandeling kost €75, ook de eerste van 1,5 uur. Betaling vindt achteraf plaats via een factuur binnen 7 dagen na ontvangst. Tijdelijk is er een eenmalige aanbieding van 4 sessies voor €260 (€40 korting), geldig voor 4 maanden vanaf de eerste afspraak. Het volle bedrag wordt gefactureerd na de eerste behandeling. Deze korting is alleen mogelijk voor behandelingen in de praktijk, niet voor huisbezoeken.

Ben je voltijds student op een kunstvakopleiding of heb je een inkomen onder bijstandsniveau, maar je wilt voor een behandeling komen? Voel je dan vrij om contact met me op te nemen.

Ik werk op maandag en donderdag in een lichte, rustige, nieuwe praktijkruimte aan de Brouwersgracht 167-4, 1015 GH Amsterdam (bovenste verdieping, trap en lift aanwezig). Gemakkelijk te bereiken met bus, tram of 20 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Maps

Af en toe is het eventueel ook mogelijk op andere momenten in de week af te spreken. Huisbezoeken zijn mogelijk in sommige situaties waar dat gewenst is (baby, familie bijv.). Informeer graag als je denkt dat dat nodig is. Dan overleggen we samen.

Lily Kiara, B.C.S.T. Biodynamische Craniosacraal Therapie
IABT | International Affiliation of Biodynamic Trainings
ICrA | International Cranial Association
CAT | Geregistreerd CAT therapeut (NL)
GAT | Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten

Ik heb mijn opleiding gevolgd in Londen, in (Living) Anatomy & Physiology en in BCST. Ik blijf mij continue ontwikkelen en verdiepen door het volgen van gerichte trainingen over specifieke onderwerpen op het gebied van Biodynamische Craniosacraal Therapie, zoals BCST voor Zwangerschap, Moeder en Baby, Migraine, Long Covid, Werken met bloedvaten, het Cardiovasculaire Systeem en Vroeg Ontwikkelingstrauma. Daarnaast heb ik supervisie, zowel individueel als in een groep.

Ik val als CAT- collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/.

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie https://gatgeschillen.nl/beroepscode/.